Reglene for selve forumet [LES]

Go down

Reglene for selve forumet [LES]

Poste  Jamie1001 on Lør Okt 13, 2007 1:31 am

Regler trengs for å holde orden på et forum. Derfor har vi regler her også.

* Vær høflig og bruk folkeskikk. Drittslenging og slikt kan du ta andre steder.

* Når dere poster et nytt emne eller svarer på noe, ikke fyll de med smilies over alt og uendelige linjer med ingen ting. Husk at emner og poster skal ha innhold med mening.

* Unngå dobbeltposting med mindre du har en god grunn til det. Alle emner og poster du selv har laget kan redigeres ved å trykke på linken nederst i meldingen.

* Det er bare lov å bruke skriftspråkene ; Norsk,Nynorsk.

* Det er strengt forbudt å gi ut informasjon (navn, adresse, telefon, mail) om andre medlemmer uten deres samtykke. Hva du skriver av informasjon om deg selv gjør du på eget ansvar.

* Piratkopiering er et sensitivt emne og det skal ABSOLUTT IKKE spørres om eller henvises til steder hvor man kan laste ned eller som forteller hvor/hvordan man kan laste ned piratkopiert materiale eller cracke programmer. Dette gjelder ROMs, filmer, programvare, cracks, keygens, musikk og anime-episoder.

* 1:Før du oppretter et emne bør du tenke over to ting. 1: Er dette emnet nødvendig? En del av det som postes på forumet hører hjemme i søppelkurven. Emnet bør ha en viss lengde som tydelig forklarer hva du ønsker å diskutere eller få svar på. Du bør også bruke en beskrivende emnetittel (ikke "hjelp!!!!!111oneone", men "Hjelp med bossen i hule x"). 2: Finnes emnet fra før? Det kan godt hende at noen har opprettet det samme eller et lignende emne tidligere. Duplikatemner kan bli slettet. Forumet har en søkefunksjon så bruk denne flittig.

* Opprett nye emner i riktig forumkategori. F.eks et kreativitets emne skal i diverse. F.eks vis du legger et kreativitets emne i anime vil det bli flyttet. Enten får du en advarsel ellers kan du bli bannet (hvor lang tid diskuteres)

* Om det er noe du ikke skjønner med forumet, eller ønsker å teste litt hvordan forumets kommandoer fungerer så skal dette ikke gjøres i et emne som blir stående for alltid. Redigerer heller litt inn i et innlegg i et annet emne, og fjern det etterpå.

* Det skal IKKE linkes til virus, trojanere, bakdører og andre filer av lignende sort!

* En dobbeltbruker defineres som en person som har registrert to (eller flere) brukerkontoer på forumet. Om en dobbeltbruker skulle dukke opp, vil begge brukerne bannes fra forumet. Vanligvis er ikke denne bannlysningen permanent på alle brukerne, men enten én eller ingen brukere vil få tempban; resten vil permbannes. Dersom du bruker en datamaskin som andre også har tilgang til og bruker til å være på forumet kan dette bli tolket som dobbeltbrukere. Om du blir bannet av den grunnen så send en mail til overnevnte adresse så skal vi sjekke opp og fjerne bannen.

* PM betyr privat melding. Isteden for å si noe til en venn via å poste det i forumet, f.eks hei, blir du med på kino?, Kan du bruke PM.

* Når du registrer deg så står det: er du tretten år? Du har ikke nøtt til å være tretten år. Det er ingen alders grense Very Happy
:
Spørsmål? I love you

~May-Ann
avatar
Jamie1001
Admin

Antall Innlegg : 9
Age : 22
Location : Sør-Trøndelag
Registration date : 12.10.2007

Vis Medlemmets Profil http://www.smiletogheter.piczo.com

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet